Zima? A letos? :D

Než začnu psát, ráda bych Vám všem dodatečně popřála krásné Vánoce, které už jsou konce a také i šťastný nový rok. A teď již k samotnému článku. Asi jsem v životě nezažila víc sportovní Vánoční prázdniny jako tento rok..  Díky tomu, že se příroda dočista zbláznila a my zase nemáme sníh a je docela teplo, tak na svátky bylo vidět spousty sportovců i chodců, kteří využívali tohoto počasí... 

Ráda bych se s vámi podělila o zážitek ze včerejšího dne (Boží hod Vánoční), kdy jsme se po rodinném obědu sebrali a jeli jsme se projet na kole.. Však co, bylo teplo. ;) 
Výhled na hory
Z Oder jsme se vydali na Nový Jičín, prostě klasická trasa.. :) Nejdříve jsme jeli tedy přes Mankovice a Suchdol n. O. a po tom, co jsme vyjeli kunínský kopec, jsme se jako vždy zastavili, abych si vyfotila výhled na hory a taky abychom si na chvíli odpočinuli. No a pak jsme se ani nezastavovali do města a jeli přímo z Jičína ven směr Starý Jičín  a to už krásně zapadalo Slunce. 
Sloup nižšího hrdelního práva

Hrad Starý Jičín
Když jsme se blížili do Starého Jičína, kopec do něj se jel už dost blbě.. Začínalo přituhovat, ale i tak jsme ještě udělali menší zastávku u SLOUPU NIŽŠÍHO HRDELNÍHO PRÁVA a pak už se snažili nasadit rychlé tempo, protože už se začínalo stmívat. 





Kříž osvícený západem Slunce


Čím více jsme se přibližovali k Odrám, měla jsem pocit, že už pomalu necítím prsty na nohou.. Nebyla až taková zima, ale když se ty prsty celou dobu nehýbaly, nebylo se čemu divit. 

Západ Slunce

Ukrojili jsme si docela dost velké sousto takhle na zimu, ale myslím, že nám to neuškodilo, naopak jsme alespoň shodili něco, co jsme během těch svátků nastřádali do žaludků.

***

Ještě jednou přeji krásné svátky a děkuji za vaše každé shlédnutí tohoto blogu během tohoto roku. 
Váš Alžbín:)


Komentáře

Oblíbené příspěvky