DOVOLENÁ 2017 | Den 3. - CYKLO VÝLET

kostel v lázních :)
úú, můj hostinec :D 
Pondělí bylo dnem stvořeným a naplánovaným pro kola.. Po snídani jsme vyrazili směr Konstantinovy lázně, ano přímo z chalupy, a protože jsem jela na kole jako první, i tak jsem zvolila cestu, kterou jsme zavrhli.. :D 

Tato cesta vedla krásně přes les a byla trošku více náročná na terén, což mě a taťkovi vůbec nevadilo, horší to bylo u druhé poloviny naší výpravy. Kdybychom jeli tak, jak jsme původně plánovali, jeli bychom po krásné cyklostezce, která vedla hnedka vedle cesty.
rozhodování kudy dále :)

pramen :)
Nicméně, po nějaké době jsme dojeli do lázní, které nás překvapili tím, že jsou tak malinkaté, jsme se rozhodli jít na oběd. A tak jsme zavítali do jedné z restaurací. 

Po obědě jsme opět obešli, protentokrát jen jeden pramen, a pak jsme vyjeli z lázní směrem na Bezdružice, kam nás čekala již lepší cesta, ale taky hodně do kopečků.

Bezdružice :) (zámek) 
Po zdolání toho nejhoršího kopce :).

Když jsme dorazili do Bezdružic, prošli jsme si je od náměstí až po zámek, který byl bohužel zavřený, a vydali jsme se již směrem do Černošína, tudíž zpět.



Budova knihovny
na náměstí v Bezdružicích


Černošín v dáli 



Cesta zpět byla stokrát příjemnější, protože byla spíše z kopce než do kopce, každopádně ne všichni jsme dojeli domů, takže pro druhou půlku našeho osazenstva se muselo dojet autem.. J Ale hlavní je, že jsme dorazili všichni a v pořádku. J



Fotky naleznete: ZDE

Komentáře

Oblíbené příspěvky