Cyklistické toulky po Valašsku (1)

Radhošť v dáli
   Konečně se oteplilo a my mohli vyrazit na pořádný výlet na kolech.. A protože Odry a okolí už známe docela věrohodně, rozhodli jsme se opět vyjet někam autem. Tentokrát jsme s autem zastavili v Mořkově u hřbitova a odtud se vydali na asi 55 km projížďku..

Když jsme byli na limonádě.. 
    Vydali jsme se po kousku cyklostezky, která vedla kolem kolejí a poté už jsme se odpojili z cyklostezky a přejeli valmezskou rychlostní silnici  a opět se napojili na cyklostezku až do Rožnova p. R., kde jsme si udělali přestávku na limču. :) 

    Po krátké přestávce jsme pokračovali dále. A protože nás tlačil čas kvůli fotbalu, a dalším cílem byl Frenštát p. R. Do Frenštátu nás čekal takový delší kopeček (Pindula), který jsme úspěšně vyjeli a pak jsme se mohli za odměnu kochat výhledy. Město jsme následně prokličkovali různými uličkami, které si táta pamatoval (taky aby ne, když tu studoval), a prohlédli jsme si, alespoň z dáli, skokanský můstek. 
Na Pindule

    No a zanedlouho už jsme byli z města pryč a v podstatě objížděli Velký Javorník, na kterém jsme byli tehdá, když zde nebyla ani rozhledna, a dojeli jsme úspěšně zpět do Mořkova ke hřbitovu.. :D
Velký Javorník :/

Toť vše zkráceně z naší krátké projížďky, která proběhla už před týdnem... :) 

Alžbín:)
Trasa

Komentáře

Oblíbené příspěvky